20130618-DSC_0782.jpg


Nieuw in onze winkel
Heerlijk lezen
Genieten van buiten
Heerlijk smullen
Lekker dromen
Zalig wonen
Heerlijk badderen
Hip, hipper, hipst
Op mijn bureau
(H)eerlijk van 't Land
De mooiste bloemen
Koopjes
Cadeaubonnen
Onze inpakservice
Speciale bloemen 'Rouw'
Speciale bloemen 'Trouw'
De Hennekooi en bedrijven
Workshop Plantaardige vormgeving
Volg ons op Facebook Volg ons op Pinterest 

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Op mijn bureau -


Naar bovenkant pagina

Etui van Zusss
Etui van Zusss

Help! Word jij ook zo gek van rondslingerende pennen op jouw bureau? Met dit etui is dat probleem snel opgelost. Fijn, smal model die ook gemakkelijk mee gaat in de tas. Het etui is afgewerkt met een leren veter aan de rits en een leuke Zusss tekst. Gemaakt van luxe imitatieleer en verkrijgbaar in drie kleuren. Maat: 20x6x5cm.
 

Naar bovenkant pagina

Klembord niet vergeten van Zusss
Klembord niet vergeten van Zusss

Hang of zet dit klembord hout met notitieblok in de keuken en vergeet nooit meer wat. Handig om jouw boodschappenlijstje op te noteren of een belangrijke notitie die je niet mag vergeten. Is het notitieblok op? Het klembordje kun je steeds hergebruiken. Klem er bijvoorbeeld een kaartje, briefje, postertje of eigen gemaakte creatie aan vast. Het klembord is gemaakt van hout en is inclusief het A5 notitieblok. Maat: 1623 cm.
Prijs : 9.95
 

Naar bovenkant pagina

Notitieboek hout van Zusss
Notitieboek hout van Zusss

Handig notitieboek van hout om alle dingen in te noteren die je niet mag vergeten! Jij maakt wel indruk als je dit notitieschrift uit jouw tas haalt. Stoer notitieblok gemaakt van licht hout met twee leuke Zusss teksten. In dit boekje hou je alles goed bij! Met print van een visje op de achterkant. Maat: 14,8 x21 cm.
 

Naar bovenkant pagina

Notitieboek van Zusss
Notitieboek van Zusss

Stoer notitieboek van imitatieleer dat gezien mag worden. Neem dit notitieboek altijd met je mee! Zo kun je een leuk merk, adresje of ideetje snel noteren zonder dat je het vergeet! Verkrijgbaar in drie varianten: poedergrijs met de tekst morgen doe ik niets, groen met de tekst nog genoeg te doen en steengrijs met de tekst wat goed is is goed. Deze notitieboeken zijn voorzien van een binnenwerk met lijntjes en te sluiten door middel van een elastiek. Maat: 16,522 cm.
 

Naar bovenkant pagina

Schriften van Zusss
Schriften van Zusss

Op zoek naar leuke schriftjes? Zusss heeft drie verschillende schriften in de najaarscollectie. Altijd handig om even snel iets te noteren of om mee naar school te nemen. Het schriftje heeft een stevige omslag van bruin kraft papier met leuke Zusss teksten of illustraties. Het binnenwerk is voorzien van lijntjes. Verkrijgbaar in 3 varianten: voorkant: Ik ben zo blij met jou - achterkant: maar waar blijf je nou, of: voorkant hoi - achterkant: doei, of: zowel voor als achterkant: herfstblad. Maat: A5 (148210 mm)
 

Naar bovenkant pagina

Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

De Hennekooi Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap