Reviews

katrien

Ha! Ik ben Katrien en woon in Hapert en kom uit Eersel en hou van de Kempische dorpen. De Hennekooi is mijn favoriete winkel want ik ben een bloemengek dus kom ik er wekelijks, je wordt er heel erg goed geholpen en er is van alles te vinden ook buiten de prachtige bloemen om. Ik haal hier dan ook bijna altijd originele kadootjes voor hem en haar. In iedere hoek vind je wel wat leuks, snuisterijen, vaasjes, potjes, planten, kaarsjes, kaarten, servetten, meubels, heerlijke theesoorten etc.

Weet je wat? Kom voor inspiratie naar De Hennekooi in Hoogeloon en overtuig jezelf. Een ommetje Hoogeloon waard!

Hi, mijn naam is Conny en woon in Eersel. Wanneer ik zin heb om mijn huis op te fleuren met prachtige bloemen rijd ik met liefde en plezier naar Hoogeloon, naar de Hennekooi. Daar vind ik altijd de bloemen die passen bij mijn humeur! Héérlijk om volop keuze te hebben in kleur, vorm en kwaliteit. Iets bijzonders, iets passends.
Ze zijn heel behulpzaam, creatief en inventief. Kortom een héél fijne, inspirerende plek voor bloemen, planten, allerlei snuisterijen, boeken en zelfs een uitgebreid thee assortiment. Het is zeker de moeite waard om er eens een kijkje te gaan nemen. Hier krijg je geen spijt van!

Doen hoor!!!!!! Groetjes Conny

Geeqs logo

Persoonlijk ken ik Hanny en De Hennekooi al vanaf mijn basisschooltijd. Voor Geeqs kan ik al mijn verzoekjes neerleggen bij Hanny. De Hennekooi kan snel schakelen, geeft inspirerend advies en er wordt in oplossingen meegedacht. Deze lokale ondernemer sluit haar mail af met “Lieve bloemengroetjes”; daar word je toch blij van!

Erna Schrijvers, Officemanager Geeqs